2011-06-30

Grammar Exercise (Basic 1)

Kursus Bahasa Inggris "my english"
======================================= 


Please answer the following questions.

1. Our English teacher …………. us every Thursday and Saturday.
a. teaching
b. teaches
c. is teach
d. teach


2. My father ………….. to office every day.
a. go
b. goes
c. going
d. to go

3. Rita ……….. to Bandung last Saturday.
a. go
b. went
c. going
d. goes

4. Benny and his friends …………. soccer in soccer field yesterday.
a. playing
b. played
c. plays
d. play

5. My parents ……………. the newspaper now.
a. reading
b. are reading
c. reads
d. read

6. Sonya …………….. her new car now.
a. drives
b. driving
c. is driving
d. drive

7. Shinta ………………her home work when Susi came to her house.
a. was do
b. does
c. was doing
d. do

8. Milka and Heni …………. Fried chicken in the kitchen when aunt Rita came.
a. was cooking
b. were cooking
c. cooked
d.cooking

9. Mirna ………………. Solo next Sunday.
a. will going to
b. will go
c. will go to
d. going to

10. My friends and I …………….. roller coaster tomorrow.
a. will play
b. will playing
c. will be played
d. will be playing

11. Jake and July ……………… to Semarang yesterday.
a. would going
b. would go
c. would to go
d. would will going

12. William …………… his homework when the electricity was black out.
a. would finished
b. would finish
c. would finishing
d. would to finish




Kursus Bahasa Inggris "my english" Telp. 0811.968.0678 / 021.4036.8181


Amswers :
1. b
2. b
3. b
4. b
5. b
6. c
7. c
8. b
9. c
10. a
11. b
12. b