2011-07-02

Grammar Exercise (Basic 2)

Kursus Bahasa Inggris "my english"
----------------------------------------------------------------------


Please answer the following questions.

1. When …………….you go to school every day?
a. did
b. do
c. does
d. are


2. Where ……. you ……….  the letter to your friend yesterday?
a. did - send
b. do - send
c. does - send
d. did - sending

3. Samuel…………. to Bandung last Saturday.
a. didn’t going
b. didn’t went
c. didn’t go
d. didn’t goes

4. Did Benny and his friends …………. soccer in soccer field yesterday?
a. playing
b. played
c. plays
d. play

5. Were you and Ita……… fried chicken when Anton …… last night?
a. cooking - comes
b. cooks - comes
c. cooking - came
d. cook - come

6. Will your parents …………….. in Bandung tomorrow?
a. stays
b. staying
c. stay
d. is staying

7. Yanti …………had any plans for her holiday.
a. is don’t
b. will not
c. hasn’t
d. don’t have

8. What ……………Milka and Heni …………. in the kitchen when aunt Rita comes?
a. will - cook
b. do - cooking
c. did - cook
d. is - cooks

9. My grandfather …………., so don’t offer him any cigarettes when you meet him.
a. don’t smoking
b. doesn’t smoke
c. is not smoke
d. is smoke

10. ………. You ………….. writing contest next month?
a. Will - join
b. Are - join
c. Do - joined
d. What - join

11. Where ………… Jake and July ……………… in Semarang?.
a. will - staying
b. will - stays
c. will be - stay
d. will - stay

12. ………….. you …………fried chicken and fried noodles?
a. Do - likes
b. Do - like
c. What - like
d. Are - like



Kursus Bahasa Inggris "my english" Telp. 0811.96.80.678 / 021.40.36.81.81


Answers :
1. b
2. a
3. c
4. d
5. c
6. c
7. c
8. a
9. b
10. a
11. d
12. b